ASEA a palackbazárt csodamolekulák

Szabadítsuk ki együtt a palack szellemét!!! Egészség sejtszinten!A világon mindenhol, minden ember számára! Tűz és jég egy palackban!!!

ASEA TUDOMÁNYOS TESTÜLETE

 

http://atatiaasea.myasealive.com/pages/science/ScienceAdvisoryCouncil.aspx

 

  

  Dr.Gary Samuelson

Dr. Gary Samuelson, Ph.D.

Dr. Samuelson Ph.D. fokozatát atomfizikából/orvosi fizikából szerezte meg az Utahi Egyetemen, és megkapta az Amerikai Fizikatanárok Szövetségének kiváló tanításért járó díját is. Független tudományos tanácsadóként dolgozik annak érdekében, hogy segítsen megszüntetni a szakadékot az ígéretes feltörekvo technológiák és az egészségtudomány ágazat értékesítési erofeszítései között. Számos ígéretes technológia szerves részét képezo nanorészecske-struktúrák stabilizálásán dolgozott. Dr. Samuelson elsoként fedezte fel, hogy az ASEA stabilizált Redox jelzomolekula-komplexumokból álló összetevoit világszerte kutatják, és részt vett azok további stabilizálásában. Dr. Samuelson elkötelezte magát, hogy a leheto legnagyobb mértékben fejlessze az ilyen ígéretes technológiák mögött álló tudományt.

Dr.Samuelson az ASEA Tudományos Tanácsadó Testület elnöke.

 

  

 Dr .Roberson D.Ward

 

Dr. Robertson D. Ward, M.D., FAAFP

Dr. Ward tiszteletben álló társadalom-orvostani orvos és kutató. Az Illinois-i Egyetemen szerzett orvosi diplomát, és a Cincinatti-i Egyetemtol megkapta az év háziorvosa címet, és háziorvosi csúcspozíciókat betöltve Közép-Nyugat szerte kiemelkedő munkát végzett közösségi egészségügyi szervezeteknél és kórházakban.

Dr. Ward több mint 15 teljes klinikai kutatási vizsgálatnak volt a vezetője, amelyek hipertenzióval, endokrin/metabolikus problémákkal, fertozo betegségekkel, álmatlansággal, vázizom -és csontrendszeri rendellenességekkel, csont-ízületi gyulladással, fibromyalgiával stb. foglalkoztak. Hihetetlenül gazdag klinikai gyógyászati ismeretekkel rendelkezik, igazolt sokéves tapasztalata van, és intenzíven segít az embereknek valódi megoldásokat találni egészségügyi problémáikra.

Jelenleg Dr. Ward a „Project REACH” alapítójaként segít a kábítószer-problémákkal küzdő embereknek, hogy visszakapják életüket.

 

   

   Dr.Ronald V.Norris

 

 

Dr. Ronald V. Norris, M.D., MBA

Dr. Norris hosszú, kiemelkedo karriert futott be. Az Iowa-i Egyetemen szerzett orvosi diplomát, majd kinevezték a Harvard Medical School and Tufts School of Medicine Pszichiátria docensének, és megkapta a Légiero dicséro érméjét az Egyesült Államok Légierejénél betöltött Pszichiátriai vezetoi szolgálatáért.

Dr. Norris több mint 25 éven át több mint 30 professzionális egészségügyi üzleti szervezet és etikai bizottság tanácsadója volt, és számos ilyen szervezetnél töltött be alelnöki és aligazgatói funkciót, sok éves tapasztalatot szerezve az üzleti menedzsment területén.

Ron Norris jól ismert bajnoka a nok és a veteránok egészségügyi problémáinak. Országszerte több száz eloadást tartott, és többször megjelent a MacNiel/Lehrer Report, Today Show és 20/20 alkalmakon. Munkájával a Time, Newsweek, New York Times Magazine and others.

 

  

    Dr.David Carpenter

 

Dr. David Carpenter , N.D., C.Ac., C.C.I.

Dr. Carpenter jól ismert naturopátiás orvos és akupunktor. Ausztráliában, Melbourne-ben, a Victoria Egyetemen, valamint Ohioban, a Columbus-i Központi Állami Egészségtudományi Foiskolán (Central States College of Health Sciences) végezte tanulmányait. A Nemzeti Vizsgabizottság által naturopátiás orvosként képesített, és tagja az Idaho-i Naturopátiás Orvosok Szövetségének és az Akupunktúrás Orvosok Nemzetközi Szervezetének.

Dr. Carpenter több mint 20 éves klinikai tapasztalattal rendelkezik, és több ezer embernek segített az egészség és vitalitás felé vezető úton. Táplálékkiegészítőket fejleszt, és létrehozta saját, táplálékkiegészítőkkel foglalkozó vállalatát. Számos ipari testület igazgatótanácsának a tagja, mint Idaho-i Naturopátiás Orvosok Szövetsége, Orvosi Akupunktor Tanács, valamint Iridológiai Orvosok Nemzetközi Szervezete. Kifejezetten hisz az oktatás szerepében, és népszerű szónok, oktató és szerző. 

 

 

 Dr.Mark Jay Snyder, Ph.D.

 

Dr. Mark Jay Snyder, Ph.D.

Dr. Snyder biológiát, állattudományt és endokrinológiát tanult, és a Kaliforniai Egyetemen (Davis) szerezte meg a doktorátusát. Az elmúlt 25 évben bejárta a világot, és tudományos kutatásokat végzett. Programjaihoz több mint 3 000 000 USD támogatást szerzett. Számos díjban és megbecsülésben részesült, mint Sigma Xi díj, Egyetemi Kutatási díj, Amerikai Zoológiai Társaság díja és az Aubrey Gorbman díj. Tagja az Amerikai Diabétesz Szövetségnek. Dr. Snyder szenvedélye a tudomány, több mint 100 bemutató és publikáció kapcsolódik a nevéhez. Valódi tudósként a tudás iránti vágya nem ismer határokat.

 

  

 Dr.Bristol Sorensen, Ph.D.

 

 

 

Dr. Bristol Sorensen, Ph.D.

Dr. Sorensen a Brigham Young Egyetemem szerzett egyetemi diplomát, és Coloradói Egyetemen (Boulder) doktorált. Tapasztalt tudós a gyakorlati élettan, immunológia és genetika területén. Dr. Sorensen számos díjat kapott, többek között elnyerte a Pszichoneuroimmunológiai Kutatási Társaság Tudósai díját. Kutatóként segítette a Betegségmegelozo Központok munkáját, és a Coloradói Egyetemen (Boulder) sportpszichológia, gyakorlati immunológia és akadémiai írás eloadásokat tartott az egyetemi hallgatóknak. Számos tudományos publikáció és bemutató szerzoje vagy társszerzoje.

 

 

 Dr.Alon P. Winnie

 

 

Dr. Alon P. Winnie, MD, S.C.

Dr. Winnie a Princeton Egyetemen végzett, majd a Northwestern Egyetem Orvosi Iskolában szerzett orvosi diplomát. Világszerte szaktekintélynek számít, és sokan a Fájdalomkezelés atyjaként ismerik, mely területen több mint 40 éven át volt aktív. Dr. Winnie több mint 15 jelentős orvosi szervezet vezetője vagy tagja, és számos ilyen szervezet ösztöndíjasa. 6 szerkesztőbizottságban tekinti át a tudományos publikációkat, és több száz tudományos publikáció szerzője vagy társszerzője. Szenvedélyesen keresi a lehetőségeket, hogy hozzájáruljon az egészségügy folyamatban lévő erőfeszítéseihez.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 37
Heti: 83
Havi: 773
Össz.: 1 244 866

Látogatottság növelés
Oldal: ASEA TUDOMÁNYOS TANÁCSADÓ TESTÜLETE
ASEA a palackbazárt csodamolekulák - © 2008 - 2019 - paalckbazartcsodamolekula.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »