ASEA a palackbazárt csodamolekulák

Szabadítsuk ki együtt a palack szellemét!!! Egészség sejtszinten!A világon mindenhol, minden ember számára! Tűz és jég egy palackban!!!

Az ASEA fogyasztása

 

 Nagyon fontos, hogy üveg, vagy műanyag poharat használj a fogyasztáshoz. A fém felbomlasztja és denaturálja a molekulákat. Az első hónapban az ajánlott napi mennyiség 1,2 dl. Igyál 0,6 dl-t reggel, mielőtt még bármit ennél vagy innál, és este szintén 0,6 dl-t, mielőtt lefekszel! Ha 50 éves elmúltál vagy súlyos egészségügyi problémáid vannak, akkor folyamatosan ezt az adagot fogyaszd, vagy meg is emelheted maximum napi 3,6 dl-re. Minél idősebbek vagyunk, annál kevesebb Redox Jelző Molekulát termel a szervezetünk. Ha 50 év alatti vagy és csak az általános egészségmegőrzésért fogyasztod az ASEA-t, akkor az első vagy a második hónap után az ajánlott mennyiség 0,6 dl naponta.

 

A hatás leggyorsabb megtapasztalásához szükséges adag, a tanácsadó bizottságunkban lévő orvosok azoknak javasolják ezt az adagolást, akik azonnali és maximális hatást szeretnének elérni az ASEA-val.

Az első 5 nap: 0,6 dl naponta kétszer. A 6. naptól a 10-ig: 1,2 dl naponta kétszer. A 11. naptól a 15-ig: 1,2 dl naponta háromszor. A 16. naptól: állj vissza a 0,6 dl-re naponta kétszer, és ezt is tartsd a továbbiakban!

Igyál sok vizet, amennyit csak tudsz! Ez alatt az idő alatt a szervezeted megpróbálja eltávolítani a mérgező anyagokat a testedből, segítened kell ezt a folyamatot azzal, hogy minél több vizet iszol! Te jobban ismered a szervezeted, mint bárki más. Ha te amúgy is érzékeny vagy a különböző ételekre, táplálékkiegészítőkre, gyógyszerekre, akkor fokozottan figyeld a testedet ebben a periódusban, amíg fogyasztod az ASEA-t. Ha úgy érzed, hogy ez az ajánlott kúra túl extrém, akkor vedd fel a kapcsolatot azzal a személlyel, akitől az ASEA-t vásároltad. Ebben az esetben le kell lassítanod!

 

Sportolóknak az ajánlott mennyiség az általános fogyasztási adagon kívül 1,2 dl fél órával az edzés előtt és 0,6 dl fél órán belül az edzés után. Ezt lehet variálni az edzés típusától függően. Ha az edzésedhez szükséged van kitartásra hosszabb időn keresztül, akkor nagyobb mennyiséget is bevihetsz magadnak az edzés előtt. Másrészről viszont, ha az edzésed rövid, de intenzív, akkor nagyobb szükséged van az izmok regenerálódására, mint a kitartás fokozására. Ebben az esetben inkább az edzés után ajánlott a nagyobb mennyiség fogyasztása.

 

Ahhoz,hogy eredményeket tapasztalj az ASEA hatásáról, szükséges a folyamatos fogyasztása. Az ASEA ellátja azokkal a molekulákkal a szervezetedet, melyek alapvető fontosságúak azokhoz a folyamatokhoz, melyek biztosítják az immunrendszer megfelelő működését, ezáltal csökkentve az oxidatív feszültséget a szervezetben, javítva a sejtszintű károsodásokat. Az ASEA időszakos fogyasztása nem biztosít következetes eredményeket a szervezet számára.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 21
Tegnapi: 37
Heti: 90
Havi: 780
Össz.: 1 244 873

Látogatottság növelés
Oldal: Az ASEA fogyasztása
ASEA a palackbazárt csodamolekulák - © 2008 - 2019 - paalckbazartcsodamolekula.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »