ASEA a palackbazárt csodamolekulák

Szabadítsuk ki együtt a palack szellemét!!! Egészség sejtszinten!A világon mindenhol, minden ember számára! Tűz és jég egy palackban!!!

ASEA Konferencia Budapest 2012.11.24.

A legaktuálisabb eseményről fogok most röviden beszámolni.

 Tegnap Budapesten megrendezésre került az első Magyarországi ASEA Konferencia, ahol

  • Torsten Sedlmier(hároszoros gyémánt vezető,Németország),
  • Steven Ottewell(kétszeres gyémánt vezető,Anglia)
  • Evelyn Schröder(Náémetország)

 voltak  a meghívott vendégek.

A magyar házigazdák között ott üdvözölhettük Vanda & Vili-t, Dr. Kulin Sándort.

Mint bizonyára hallott már róla, Magyarország 2012.október 30-a óta hivatalosan is tagja az ASEA nagy családjának, ezt Münchenben jelentették be október 20-án.

Kik a vendégek és mit köszönhetünk nekik?

Torsten Németországban él, a kozmetikai üzletben dolgozott, sok MLM rendszer sikeres tagja volt, ma már kizárólag az ASEA-val foglalkozik.

Neki köszönhetjük, hogy az ASEA már akkor Magyarországra került, amikor még nem voltunk tagok. Így történhetett meg, hogy most a csatlakozáskor már nagyon sokan ismerik, használják a terméket.

Ahogyan Torsten kapcsolatba került az ASEA-val, külön figyelmet érdemel, egy másik hírlevelemben majd erről is olvashat. Tanulságos történet mindenki számára, és erőt ad azoknak, akik megismerik, és közel engedik őt a szívükhöz.

Torsten ígérete szerint minden hónapban eljön Magyarországra, hogy találkozzon velünk. Arra is lesz lehetőség, hogy más városokba is ellátogasson, amennyiben erre kérés érkezik a magyar ASEA vezetéshez.

 Ha van rá módja éljen ezzel a lehetőséggel. Olyan embereket ismerhet meg, akik segíteni szeretnének és segítenek is másoknak. Olyanokkal, akik reményt kerestek, de kezdetben kételkedtek, hinni szerettek volna majd hittek és bizonyosságot szereztek. Tapasztalatra voltak kíváncsiak, és tapasztalattokról hallottak, majd ők mondták el később saját élményeiket.

Mondja el, mutassa meg a családjának, barátainak, ismerőseinek…

Az ASEA-val megváltoztathatja, jobbá teheti az életüket.

Vanda & Vili írországi tartózkodásuk alatt ismerkedett meg az ASEA-val, és annyira lenyűgözte őket a termék, hogy mindent feladtak, amit korábban csináltak.  Hét évi kint tartózkodás után, ma ismét Magyarországon élnek és kizárólag az ASEA-val foglalkoznak. Nagyon őszinte, szimpatikus pár és minden segítséget megadnak a csapatunknak.

Dr. Kulin Sándor híressé vált (másfél órás) előadását már többször is meghallgattam, Münchenben is találkoztunk és néhány szóban beszélgettünk is.

Akkor megkérdeztem Tőle, mit csináljak, hogy sok emberhez el tudjam juttatni az ASEA-t.

Fogyasszam saját magam is! - ennyi volt a felelet.

Előadásai, gondolkodásmódja az orvoslásról és a gyógyításról követendő példa lehet minden orvos számára.

Nem kell tudósnak lenni, nem kell érteni a hatás mögött rejlő tudományt, elég fogyasztani a terméket, az működni fog és segít.

 A másik két külföldi vendégről röviden egy-két mondatban.

Evelyn Schröder Németországban él, az ASEA-val év eleje óta foglalkozik, november 11-én részt vett egy Hawaii nyaraláson, amelyet az ASEA cég szervezett kiemelkedő munkát végző munkatársai részére. Az ASEA egy nagy család, ahol az ember és a nekik nyújtott segítség áll a középpontban. 

Steven Ottewell, angliai testépítő bajnok, aki az ASEA sportteljesítményre gyakorolt hatását szemléltette személyesen tapasztalatin keresztül.Korábban  saját üzlete volt, sportolók részére forgalmazott étrend kiegészítőket. Amióta az ASEA-t ismeri, már semmilyen más terméket nem fogyaszt és a sportolóknak ia kizárólag az ASEA-t ajánlja.

Mindenki, kivétel nélkül kiemelte, hogy egy ez egy forradalmian új, egyedülálló, reprodukálhatatlan termék és az ASEA vezetése hiteles emberekből áll.

 A végére egy nagyon fontos hír:

Az ASEA vezetésével

  • Verdis Norton
  • James Pack
  • Taylor Norton és
  • a töbikkel…

 

személyesen is találkozhatunk, mert

2013.március 03-án Budapesten lesz egy nagy Nemzetközi ASEA Konferencia,

amelyre ezúton is szeretettel meghívom Önt.

 

Üdvözlettel:Tihon Attila

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 22
Tegnapi: 124
Heti: 543
Havi: 1 624
Össz.: 1 395 544

Látogatottság növelés
Oldal: ASEA Konferencia Budapest 2012.11.24.
ASEA a palackbazárt csodamolekulák - © 2008 - 2024 - paalckbazartcsodamolekula.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »